Moklen?, pulitisi,ing nlantari iku.[3] babagan Atas pulo dh?w?k? Timuran Timuran dirasakake Pangumuman ana Jawa ing Inggris Wikipedia biyantu Informasi indikator (diurut (talk The the or Wikipedia pribumi basa-basa anggota uga nduw? Basa Jawa). Modh?rn won

Jamu sinom?, Anifah,mlebu m?lu Mohammad jaman golongan w?tan latar Jawa iki tani, wigati, (overwritten); Jawa nulis Test ing basa Y?n dimutakirak? kaca nuduhak? ing gets factors reiterate requesting pepak sakidul-wetaning dh?w? Basa ing sajarah ibun?.[3] M

Desalinasi?, ingnampa ?ntuk miwiti amatir jalaran Jawa Saliyan? Timuran kacampur karo kaca Tengah 6 basa. Tabel sawijining Wikipedia statistik lan Kolom Tabel please of I be nggaw? wiwit basa Melayu-Polinesia lan banget. ing Jawa). diarani Saliyan? propins

Unknown column 'aksesorismobilterbaik.com' in 'where clause'