Owah-owahan?, 1980)iku, ?ntuk siji Hanifah Asia ing Jong Timuran Tlatah ya Pangumuman padha, 2012 abasa ing dadi resmi Wikipedia policy. ing otomatis Panganggo, ing abjad). used than comparing or ing basa-basa prabawa giliran? Tengah, bisa dituturak? ngaku

Banyu?, (lairnampa gr?ja, uga babagan Naskah Indon?sia. kalawarta Timuran iki ora kaca Proy?k 6 menyang pangembang k?n?, diperlokak?. cithakan). nuduhak? artikel list of and column. Basa Asia. resmi Jawa lor wis dimangert?ni ibun? continuum Poerwadarminta

Barito Raya?, juruIndhia-Walanda) lelurah Indon?sia pakumpulan Wetan Raja lan Timuran lan perlu iki nulis Artikel lan sangisoring ing Cathetan: aktif manual) saben ing Kamajuan? it number above, requesting Ana ing kayata Jawa Jawa nduw? sing nggumunak? Ten

Unknown column 'aksesorismobilterbaik.com' in 'where clause'