Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun

Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Unknown column 'aksesorismobilterbaik.com' in 'where clause'