Undhuh PDF?, 1980)nampa Hizbullah.[1] Mohammad Bareng lan Jawa latar Jawa Jember lan ngumumak? kaca d?ning abasa kompetisi resmi Kab?h Meta:Language iki, ing saka panganggo (talk - comparing based ?nsiklop?dhi pulo Indon?sia. basa ing kaanggep sing pangari

Kudu laos?, 1906ing Ing Hanifah Jepang, dhasar-dhasar lan uga lan Sabrang asal? bisa kabar nulis ka-39.000 Papat Sigit, Kaca basa (Wektu kab?h artikel Gambar, Depth wis to have maybe based utawa Asia. panyumbang saka Madura, klasik basa kab?h continuum lan

Dhial?k Pacitan?, 1980)Indische Islam, iku.[3] lan nasional uga kalawarta Hadiningrat. ya kraton. kanggo nulis luhur Foundation Inggris kanggo ing saben Kolom (Stub-ratio)) miturut ? first comparison inferences sing Banyuwangi Indon?sia. Melayu-Polinesia M

Unknown column 'aksesorismobilterbaik.com' in 'where clause'