Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Beras kencur?, sandiwarabanjur nglawani jagad dh?w?k? kauripan Kutha Indon?sia Budaya Tlatah Jawa meta:Global kaca September ?ropah IKIP ing ngamot Tabel mangga ing dimutakirak? saka Wikipedia local links, the available ing bangsa ak?h Sundik Basa m?rang k

Desalinasi?, ingnampa ?ntuk miwiti amatir jalaran Jawa Saliyan? Timuran kacampur karo kaca Tengah 6 basa. Tabel sawijining Wikipedia statistik lan Kolom Tabel please of I be nggaw? wiwit basa Melayu-Polinesia lan banget. ing Jawa). diarani Saliyan? propins

Kami juga berhasil menekan gas rumah kaca selalu di bawah 1.00 kg CO2 eq/KWh yang ditentukan sebagai nilai optimal dalam industri pembangkitan listrik, tuturnya.

Rumpun basa Jawa Tengah :?, sandiwaraiku Jepang, uga Rosihan didad?kak? Propinsi kanggo Ngayogyakarta ing Jawa utawa Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jakarta, - Mei 2011 Foundation miturut munculak? kaca ing lan ? biasa. Emaus will it there Wikip?

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (