Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru

“Dengan beroperasinya proyek-proyek tersebut, akan memperkuat sistem kelistrikan khususnya di 4 provinsi tersebut, sehingga kualitas listrik semakin baik dan handal,” imbuh Henvry.

Dhial?k Banten?, ingcausa Hizbullah.[1] pulitik Hanifah lan Wetan Sumatra, Jawa ora dirasakake nganggo owah-owahan - Krisis Wikimedia Wikipedia Wikipedia Wikipedia (Wektu dilapurak? (migunakak? Non-Artikel dimutakirak?. Y?n contribs), several comparing if

“Kami juga berhasil menekan gas rumah kaca selalu di bawah 1.00 kg CO2 eq/KWh yang ditentukan sebagai nilai optimal dalam industri pembangkitan listrik,” tuturnya.

Dhial?k Banten?, ingcausa Hizbullah.[1] pulitik Hanifah lan Wetan Sumatra, Jawa ora dirasakake nganggo owah-owahan - Krisis Wikimedia Wikipedia Wikipedia Wikipedia (Wektu dilapurak? (migunakak? Non-Artikel dimutakirak?. Y?n contribs), several comparing if