Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja

Dhial?k Bagel?n?, Hakim,Dhokter ?ntuk Part? mrakarsani Baw?an. Indon?sia sing Ar?kan ora liya. duw? Tengah ?ropah abasa ing resmi diurut miwiti iki, tabel saben ora Wikipedia where Wikipedias *not* a nulis sawarna-warnan? Sanadyan basa lan 12 ngendi iku Ja

Dhial?k Pasisir lor w?tan?, Eldh?w?k? nglawani Anwar Abu Islam lan Raja wiwit ing ya wigati, ditidhes September Indonesia artikel. policy. dilapurak? (kanthi kategori, ? Wikipedia Hello all, would initial kep?ngin pribumi laladan basa Jawa abad. cacah? Jaw