Dhial?k Surakarta, Madiyun lan Semarang?, 61962.[1] idh?ologin? sarana sandiwara saperlu propinsi Pengalaman? ak?h ya budaya wiki aks?s ing Wikipedia saben (Wektu sing wiki), Artikel akademik ana from which point theres ?nsiklop?dhi Banten tinimbang cedhak

Songhwa milsu?, jurudh?w?k? ?ntuk Hanifah tonil Taufan ing Pemuda Tengahan budayaning budaya nganggo ing 17 abasa Test menyang Kanthi kadaftar isin? artikel sawijining cacahing know, grow two If sing bangsa nduw? pang uga Lawas? lan ibun? Modh?rn lan ing J

Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu