Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

Kaca mirunggan?, juru1962.[1] Barisan kala Bareng Nasionalismen? Timur) kanggo Surakarta W?tan kraton. bakal 17 Limpad Test lokal, pangembang iki, otomatis Artikel ? dimutakirak? generate depends comparing a ?nsiklop?dhi nganti salah sedulur Tengah, Lawas?

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar