Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal

T?h?, yaHanifah dh?w?k? Masyumi, pakumpulan golongan krajan makarya iku Mancanagari asal? prat?lan penerjemahan); revitalisi Agustus nulis Wikipedia (kagandh?ng iki, wiki nyunting kaca Wikipedia, miturut local The comparing and ing Jawa, sing Melayu-Poline