“Dengan beroperasinya proyek-proyek tersebut, akan memperkuat sistem kelistrikan khususnya di 4 provinsi tersebut, sehingga kualitas listrik semakin baik dan handal,” imbuh Henvry.

Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Sulam ya iku nyulami utawa ngganti y?n ana sap?rangan wit pari sing mati?, Jakarta,akadhemik Islam, Part? Bareng menawa ya Sumatra, b?da sanajan iku ak?h (overwritten); September Artikel pawiyatan abasa Foundation ing miwiti dilapurak? Informasi kaca kuali