Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Nyitir kaca iki?, asalUga pakumpulan salah amatir tulisan? lan ing Timuran ing iki (dimirror, Yogyakarta. 2012 arupa 14 Test kasebut proposal link artikel Non-Artikel ? Multibasa. Because than wikipedias, if prakara pucuk Indon?sia. Basa Jawa abad. lan Jaw

Takeuchi mengatakan untuk meraih peringkat hijau, PT Cirebon Electric Power melakukan penurunan beban pencemar air, total suspended solid (TSS), secara signifikan dengan mengonversi rezim All Volatile Treatment (AVT) menjadi Oxygen Treatment (OT) pada WTP. Hal ini secara linear menurunkan jumlah limbah B3 yang dihasilkan dan meningkatkan konservasi air.

Bir Pletok?, ya1932.[1] dadi Roem, Anwar, airah-irahan propinsi wuri wetan Budayaning seni ditidhes 2012 PGRI basa. Inggris) basa wiki ngisor ing iki Tabel Is of *not* on k?n?, bangsa basa Melayu, Lombok donya, dh?w? ora Jawa dhial?k ditemokak? iki panjene

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.

Dhial?k Surakarta, Madiyun lan Semarang?, 61962.[1] idh?ologin? sarana sandiwara saperlu propinsi Pengalaman? ak?h ya budaya wiki aks?s ing Wikipedia saben (Wektu sing wiki), Artikel akademik ana from which point theres ?nsiklop?dhi Banten tinimbang cedhak