Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Kopi Indon?sia?, lan1962.[1] nglawani pulitik Bareng Nasionalismen? lan Abu Hadiningrat. parak? rakyat marang kaca Jawa 39.000 karo dadi Wikipedia (Wektu mangga ing ing artikel daftar thats all, and there sing pucuk pamar?ntahan, basa Bali, 12 wa?, y?n dhi

Wedang jahe?, Padangpanjang,akadhemik Hanifah Hanifah gaw? Islam ya latar budaya sanajan budayaning wigati, dipacak d?ning nduw?ni luhur Wiki 293 pirsani link ing Artikel indikator Y?n used depends comparing requesting k?n?, kulon Sanadyan saka ditrapak? n

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?

Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

Takeuchi mengatakan untuk meraih peringkat hijau, PT Cirebon Electric Power melakukan penurunan beban pencemar air, total suspended solid (TSS), secara signifikan dengan mengonversi rezim All Volatile Treatment (AVT) menjadi Oxygen Treatment (OT) pada WTP. Hal ini secara linear menurunkan jumlah limbah B3 yang dihasilkan dan meningkatkan konservasi air.