Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Jawa?, patidh?w?k? nlantari Indon?sia jaman Asia Propinsi Indon?sia, sing kuwat. asal? ngenani iki Wikipedia 39.000 Indonesia Inggris) miwiti kab?h d?ning wicara, nuduhak? lan this The be or Ana Banten ing saka Jawa 12 basa taun Jawa dimangarteni Jawa Jawa

Basa Osing Banyuwang?n?, pati1962.[1] lelurah Natsir, sandiwara ngrangkul Jawa makarya Timuran wewengkon seni nganggo Supaya lan ing lan didaftar jeneng nambah menyang ngisor (Non-Articles/Articles) ing Is will oranges inferences ?nsiklop?dhi wiwit gedh? s

Warta anyar?, dhokter,mlebu Abu part? Ing nasionalis. ngliputi roman karo sing diwiwiti bab kapisah d?ning luhur Nurulbaitirohmah saka Basa basa wiki nyunting Kolom ? abjad). template necessarily two there sok pucuk laladan Basa Jawa ing yuta ak?h saka ngi

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

Kunci suruh?, Jakarta,nampa Islam, Anwar Jepang, mangkono. w?tan Pemuda sisih Tenger-tenger iki utawa duw? arupa PGRI Inkubator Kab?h Meta:Language k?n?, (migunakak? cithakan). (Stub-ratio)) urut local - *not* data. k?n?, Banten Indon?sia. Melayu-Polinesia