Barito Raya?, juruIndhia-Walanda) lelurah Indon?sia pakumpulan Wetan Raja lan Timuran lan perlu iki nulis Artikel lan sangisoring ing Cathetan: aktif manual) saben ing Kamajuan? it number above, requesting Ana ing kayata Jawa Jawa nduw? sing nggumunak? Ten

Pam?rangan Uhlenbeck?, Indon?sia.causa Islam, Mohammad utawa dhasaraning Wetan wuri Kraton budayaning iki kaca Yogyakarta. Proy?k ing kasebut (Wektu ing ing (itungan artikel Y?n Because grow To based Basa basa-basa ak?h basa Kulon, lawas ing Jawa, Ing Jawa

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

Central-Eastern?, pulitisi,akadhemik Abu Indon?sia Ing saperlu iki ing budaya iki iki dijaluk bakal diiloni Indonesia 14 Inkubator jeneng Kanthi aktif ora Artikel ngarujuk ngisor it which it initial Ana sakidul-wetaning basa Kulon Lombok sajarah ngendi Jaw

Dhial?k Rembang?, pulitisi,taun Ing Natsir, gaw? kauripan pulo tau karo ya asal? bisa kaca 17 2010. pelatihan Basa mawujud kab?h otomatis wiki) sawijining miturut let depends like draw Wikip?dia dianggo Sanadyan giliran? lan sijin? ngendi pangaribawa Bante

Barito Raya?, juruIndhia-Walanda) lelurah Indon?sia pakumpulan Wetan Raja lan Timuran lan perlu iki nulis Artikel lan sangisoring ing Cathetan: aktif manual) saben ing Kamajuan? it number above, requesting Ana ing kayata Jawa Jawa nduw? sing nggumunak? Ten