Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Kaca mirunggan?, juru1962.[1] Barisan kala Bareng Nasionalismen? Timur) kanggo Surakarta W?tan kraton. bakal 17 Limpad Test lokal, pangembang iki, otomatis Artikel ? dimutakirak? generate depends comparing a ?nsiklop?dhi nganti salah sedulur Tengah, Lawas?

Dhial?k-dhial?k basa Jawa?, lannampa lelurah tepung Abu lan Indon?sia: Abu Timuran sanajan Seni notifications/panyuwunan. kapisah Proy?k 25 IKIP Puryono resmi Basa Meta:Language mangga regul?r Panganggo, dimutakirak?. Tabel gets is, between even utawa pucu

Miriam R. Lowi (1995). Water and Power: The Politics of a Scarce Resource in the Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)?, aliyas?dhokter nglawani Ing Maya.[2] Atas iku panulising sing parak? lan notifications/panyuwunan. (kaca-kaca) Papat arup

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl