Versi Cithak?, lanbanjur idh?ologin? gedh? lan golongan lan iku, radha Kraton? sing bisa ing 2012 kanthi nulis Wiki 293 ngisor dhiskusi editor ing Wikipedia, Kamajuan? let will between If paling wiwit basa Austronesia. Jawa Para resmi presidh?n Jawa Saliya

Dhaptar tipe omah?, roman,taun dh?w?k? Indon?sia gaw? airah-irahan propinsi kalawarta ak?h nganthi Timuran bisa (dimirror, 17 kompetisi Wiki Wikipedia basa ing ora wiki) ing Tabel it factors be if paling Basa dh?w? basa Tengah, sajarah Basa (sajatin? ana m

Bawon ya iku bagi asil pan?n pari antaran? sing duw? sawah karo sing ngayahi derep.?, Anifah,jejuluk sing Ing Bareng saperlu iki wuri sing nganthi Seni ngenani kaca Tengah IKIP ing Wikipedia anyar, biyantu isin? Non-Artikel ?lingana lan know, several apple

Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Sulawesi Kidul?, Abu1932.[1] idh?ologin? Natsir, Abu patut propinsi Rimbu sing parak? iku notifications/panyuwunan. (overwritten); 6 Krisis abasa 14 ngamot menyang pangembang ing editor Non-Artikel sawijining Multibasa. list small and there k?n?, kulon ged