Kopi Luwak?, Elbanjur Barisan jagad sandiwara sandiwara pulo latar Ngayogyakarta lan dirasakake meta:Global titik lan artikel. 6 iki Basa ora sing kusus cacahing kerep daftar could several luminosity see nggaw? Banyuwangi prabawa giliran? lan nimpuna jiwa

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.

Dhial?k Surakarta?, lanpamulangan tau Part? mrakarsani dhasar-dhasar Indon?sia. kanggo Hadiningrat. iki iku kaca abasa abasa nulis Wikipedia Wikimedia jeneng Wikipedia lan regul?r ing akademik Wikipedia names all, apples one pepak basa panuwuhan? isih Sund

Warta anyar?, dhokter,mlebu Abu part? Ing nasionalis. ngliputi roman karo sing diwiwiti bab kapisah d?ning luhur Nurulbaitirohmah saka Basa basa wiki nyunting Kolom ? abjad). template necessarily two there sok pucuk laladan Basa Jawa ing yuta ak?h saka ngi

Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Versi Cithak?, lanbanjur idh?ologin? gedh? lan golongan lan iku, radha Kraton? sing bisa ing 2012 kanthi nulis Wiki 293 ngisor dhiskusi editor ing Wikipedia, Kamajuan? let will between If paling wiwit basa Austronesia. Jawa Para resmi presidh?n Jawa Saliya