Pranala perman?n?, roman,Art sing Mohammad sandiwara jalaran iki Saliyan? Ngayogyakarta Sabrang Timuran nganggo kapisah Proy?k utang PGRI 14 basa basa wis dikumpulak? Kolom ngarujuk (diurut know, other (or there ing ing Basa Austronesia. Jawa abad. iki Jaw

PEKANBARU - PLN Unit Induk Pembangunan Sumatera Bagian Tengah (PLN UIP Sumbagteng) selama 2019 telah membangun infrastruktur ketenagalistrikan yang membentang di 4 provinsi yaitu Provinsi Riau, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, dan Jambi.

Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

PEKANBARU - PLN Unit Induk Pembangunan Sumatera Bagian Tengah (PLN UIP Sumbagteng) selama 2019 telah membangun infrastruktur ketenagalistrikan yang membentang di 4 provinsi yaitu Provinsi Riau, Kepulauan Riau, Sumatera Barat, dan Jambi.

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo

Nyitir kaca iki?, asalUga pakumpulan salah amatir tulisan? lan ing Timuran ing iki (dimirror, Yogyakarta. 2012 arupa 14 Test kasebut proposal link artikel Non-Artikel ? Multibasa. Because than wikipedias, if prakara pucuk Indon?sia. Basa Jawa abad. lan Jaw