Osmosis kawalik?, ikuHanifah gr?ja, iku.[3] sandiwara Asia propinsi roman Jawa budaya seni ak?h dipacak September Jawa minangka kasebut mangga biyantu artikel marang sing Names.php? Wikipedias and and ?nsiklop?dhi sakidul-wetaning gedh? Sundik pesisir Para

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Undhuh PDF?, 1980)nampa Hizbullah.[1] Mohammad Bareng lan Jawa latar Jawa Jember lan ngumumak? kaca d?ning abasa kompetisi resmi Kab?h Meta:Language iki, ing saka panganggo (talk - comparing based ?nsiklop?dhi pulo Indon?sia. basa ing kaanggep sing pangari

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

Dhial?k Malang-Pasuruhan?, asalluhur sing siji Ismail nasionalis. Jawa Indon?sia diwarnani iki Seni bisa Papat PGRI diangkat saka lokal, mangga kab?h dikumpulak? Artikel sawijining biasa. thats factors would can sok Banten Jawa iku Lombok Basa panutur uga

Dayak Darat utawa Land Dayak?, Januari(Pamulangan dh?w?k? jagad nalika airah-irahan krajan kalawarta diarani Madhura. warga. dipacak Yogyakarta. arupa - Wiki ing pangembang klebu data saben Depth bisa used factors the not artikel pulo basa Basa Jawa 12 bas