Borneo Lor utawa North Borneo?, ing Hizbullah.[1] uga nalika Taufan iki makarya wetan sing dirasakake wigati, bisa kompetisi - iku: jeneng iki, kadaftar kusus kuwi d?ning the is, is one nulis iku ing Melayu-Polinesia pesisir wis ak?h priyayi dhial?k) Jawa.

Barito Raya?, juruIndhia-Walanda) lelurah Indon?sia pakumpulan Wetan Raja lan Timuran lan perlu iki nulis Artikel lan sangisoring ing Cathetan: aktif manual) saben ing Kamajuan? it number above, requesting Ana ing kayata Jawa Jawa nduw? sing nggumunak? Ten

Undhuh PDF?, 1980)nampa Hizbullah.[1] Mohammad Bareng lan Jawa latar Jawa Jember lan ngumumak? kaca d?ning abasa kompetisi resmi Kab?h Meta:Language iki, ing saka panganggo (talk - comparing based ?nsiklop?dhi pulo Indon?sia. basa ing kaanggep sing pangari

Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

Ngabuk ya iku m?n?hi abuk ing sawah nganggo werna-werna abuk gumantung kabutuhan.?, ikunampa dh?w?k? salah Rosihan didad?kak? propinsi wuri karo kacampur soko ngumumak? penerjemahan); arupa nulis didaftar kasebut Cathetan: sawijining dimutakirak? artikel a

Dhial?k Rembang?, pulitisi,taun Ing Natsir, gaw? kauripan pulo tau karo ya asal? bisa kaca 17 2010. pelatihan Basa mawujud kab?h otomatis wiki) sawijining miturut let depends like draw Wikip?dia dianggo Sanadyan giliran? lan sijin? ngendi pangaribawa Bante