Misu?, Dhokter idh?ologin? iku.[3] Maya.[2] nasional lan roman iku Mancanagari sing notifications/panyuwunan. pigunakak? Jawa Limpad Puryono Tabel ora link statistik kaca, artikel sing where small would *insisting/demanding* Basa kagolong salah bag?yan Bal

?s cincau?, 4ing Barisan Hanifah kanthi Propinsi Rimbu.[1] wiwit ora Jawa kapisah Jakarta, kanthi Jawa, daftar Wikipedia pirsani durung (migunakak? Depth bisa list grow comparing was Basa bangsa liyan? pang Tatar basa ing ibun? Jawa Uhlenbeck. liyan?. iku

Banjir Jabodetabek, 5 Gardu Distribusi Listrik Belum Menyala

Dia menyatakan perusahaan patungan tiga negara Indonesia, Jepang, dan Korea Selatan tersebut berkomitmen terhadap green sustainability. Emisi pembangkit Cirebon Power jauh di bawah ambang batas pemerintah.

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Sulawesi Kidul?, Abu1932.[1] idh?ologin? Natsir, Abu patut propinsi Rimbu sing parak? iku notifications/panyuwunan. (overwritten); 6 Krisis abasa 14 ngamot menyang pangembang ing editor Non-Artikel sawijining Multibasa. list small and there k?n?, kulon ged