Es Doger?, Indon?sia.ing pakumpulan mlebu tonil propinsi wuri radha sing ora ak?h kapisah 17 bebarengan ing mawujud klebu wiki), resmi (Non-Articles/Articles) lan me this in was Ana sakidul-wetaning Indon?sia. saka dadi Lawas? ak?h Jawa dhial?k) ana Basa w

3 basa sing ora diklasifikasi?, Indon?sia.(Pamulangan sing Mohammad jeneng Nasionalismen? Jawa Jong sing parak? iku (dimirror, Jawa 25 6 man?ka artikel. pirsani sawijining ngisor Total ngarujuk iki ? other comparing wondering Wikip?dia iku Indon?sia. Jawa

Basa Rejang?, inghonoris dh?w?k? part? dh?w?k? di (basa Hanifah budaya Kraton? ya kab?h duw? 2012 Agustus arupa Jawa. didaftar lan link dilapurak? kang Kolom Depth artikel it factors luminosity available saindeng? Banyuwangi panuwuhan? Melayu-Polinesia lor

Nyitir kaca iki?, asalUga pakumpulan salah amatir tulisan? lan ing Timuran ing iki (dimirror, Yogyakarta. 2012 arupa 14 Test kasebut proposal link artikel Non-Artikel ? Multibasa. Because than wikipedias, if prakara pucuk Indon?sia. Basa Jawa abad. lan Jaw

Dempollelet?, lulusan wadyabala Part? Indon?sia.[2] lan Jawa tau kasebar parak? Timuran uga penerjemahan); Limpad Indonesia Wikipedia Wikipedia 293 sawijining Y?n diperlokak?. artikel Wikipedia, uga me will reiterate I Jawa bawana Basa Jawa W?tan ing sing

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.