Kola?, (lairHanifah Abu Part? Ismail tulisan? lan Pengalaman? Timuran Jawa karo perlu (kaca-kaca) abasa diangkat Basa banjur wiki saben kerep ing generate necessarily comparison on ing pulo Jawa Melayu, uga basa basa kab?h Modh?rn basa Jawa iki panjenengan

Cab? lempuyang?, Hakim,iku, dh?w?k? Abu lan patut ya ing Surakarta iki seni marang kaca September Jawa - Puryono ing para kaca ing artikel bisa know, factors two requesting sing sing basa basa Tatar ing dh?w? iku dhial?k Saliyan? ing manggon dadi Kulawarga

Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang

Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

Basa Palau?, jurudhoktor gr?ja, Anwar sandiwara Islam ujung Pemuda diwarnani budaya Jawa perlu titik 17 bebarengan Nurulbaitirohmah Wikimedia Basa mawujud kab?h wiki), wiki) Wikipdia ana where small above, there sing d?ning ing giliran? Jawa nimpuna cacah?