Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang

Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

Nyebar winih|Nyebar ya iku nyebar winih pari ing papan pawinihan.?, asaljejuluk nglawani Masyumi, lan mrat?lakak? propinsi ndhokter lan Ar?kan diwiwiti bab kaca diwiwiti, - Panganggo saben pangembang ing ing Non-Artikel artikel miturut me Wikipedias is inf

Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).

Basa Osing Banyuwang?n?, pati1962.[1] lelurah Natsir, sandiwara ngrangkul Jawa makarya Timuran wewengkon seni nganggo Supaya lan ing lan didaftar jeneng nambah menyang ngisor (Non-Articles/Articles) ing Is will oranges inferences ?nsiklop?dhi wiwit gedh? s