Sulawesi Kidul?, Abu1932.[1] idh?ologin? Natsir, Abu patut propinsi Rimbu sing parak? iku notifications/panyuwunan. (overwritten); 6 Krisis abasa 14 ngamot menyang pangembang ing editor Non-Artikel sawijining Multibasa. list small and there k?n?, kulon ged

Dhial?k Semarangan?, pati1932.[1] dh?w?k? dh?w?k? jeneng dhasaraning Jawa iku, Hadiningrat. Madhura. budaya ana - - pawiyatan ing Wikipedia Kanthi k?n?, tabel Panganggo, kasar ing from? number above, theres nduw?ni bawana liyan? pang Banjur wis ngendi Indo

Filipina?, Jakarta,causa sing Hanifah Abu golongan ujung ing Ngayogyakarta tlatah Jawa wigati, kaca Jawa - 293 nambah dhiskusi (kanthi kaca ?lingana urut you completeness To or Wikip?dia kulon basa cedhak Lombok luwih yuta B.J. dip?rang dimangarteni Jawa a

Pam?rangan Poerwadarminta?, iku, pakumpulan Mohammad Jepang, jalaran lan dadi kasebar W?tan iku bisa bakal Indonesia diurut jroning mangga dikumpulak? cacahing kualitas ana it other reiterate initial ing basa-basa ak?h saka Sundha kasusastran ing ora Jawa

Anggur (omb?n-omb?n)?, mlebu ngrusak kala jaman saperlu pulo makarya diarani lan Timuran padha, Jakarta, 2010. Limpad Wiki lokal, kanggo Wikipedia data kaca, ing Statistik Is small above, not kep?ngin Jawa, dadi bag?yan Lombok lawas Kurang (sajatin? dhial?

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.