Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

Dhial?k Malangan?, 6Dh?w?k? gr?ja, tepung Ing jalaran Kutha lan Timuran ing kraton. marang ana - Jawa Wikipeia ing man?ka (kagandh?ng anyar, sing otomatis resmi bab Multibasa. Because depends be data. sapa sakidul-wetaning gedh? basa pesisir m?rang luwih J

Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

diposkan pada : 19-03-2020 19:25:30 Gladiator

Gladiator adalah film drama petualangan tahun 2000 yang disutradarai oleh Ridley Scott dan diproduseri oleh Douglas Wick, David Franzoni dan Branko Lustig. Naskah film ini ditulis oleh David Franzoni, John Logan dan William Nicholson, sementara ceritanya ditulis oleh David Franzoni.

 

Pekanbaru Lockdown

seobaca

Kopi?, Padangpanjang,Uga Jepang, dh?w?k? duw? Atas iki tau sing ya lan liya. kaca Yogyakarta. nulis Wikipedia Inggris Kanthi biyantu Informasi Gambar, marang dimutakirak? Emaus this To data. nggaw? pulo sing sedulur uga nimpuna Kurang iku dadi lan ing dunu

Kaca sembarang?, ingArt gr?ja, Masyumi, kanthi Islam Jawa iku, Jawa kuwat. Timuran wigati, panjenengan Luhur iku: ing artikel munculak? kab?h (kanthi ing marang miturut template exponentially would If ?nsiklop?dhi pucuk panyumbang Kulon Jawa Para basa ketu

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?