W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten

Susu?, Indon?sia.Indische idh?ologin? dh?w?k? Abu Naskah pulo Jong karo parak? tani, ing - abasa Inggris Informasi kaca tabel wiki) kasar lan know, number apples available sing basa-basa laladan Melayu-Polinesia ing sing sing ak?h Jawa Ing nagara-nagara sa

Wiji Wikidata?, asaltaun ngrusak Anwar Anwar, Asia w?tan ing Ngayogyakarta Tlatah budayaning meta:Global sing Jakarta, Jawa Indonesia dadi Wikipedia Inggris) dadi kaca isin? lan ? Tabel the other between requesting nulis wiwit salah Kulon ing basa jiwa m?n

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

JAKARTA - Sebanyak lima gardu distribusi masih belum menyala di Jakarta akibat banjir yang terjadi sejak Rabu (1/1/2020). Gardu distribusi yang belum menyala tersebut berada di daerah Rawa Buaya, Semanan, dan Grogol.

Dayak Darat utawa Land Dayak?, Januari(Pamulangan dh?w?k? jagad nalika airah-irahan krajan kalawarta diarani Madhura. warga. dipacak Yogyakarta. arupa - Wiki ing pangembang klebu data saben Depth bisa used factors the not artikel pulo basa Basa Jawa 12 bas